Ons Vakantiehuis

Ons vakantiehuis aan de Costa Blanca in Spanje ligt op een grondstuk van 10.000 m2. De vakantie accommodatie is te vinden op de begane grond. Hier zijn de vier ruime gastenkamers, de woonkeuken en het zwembad. Vanuit de kamers loop je direct, via je privéterras, de tuin in of naar het zwembad. Daardoor is Casa la Naranja ook uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers.

Op de eerste verdieping is ons woonhuis. Dankzij de indeling van het huis hebben gasten volledige privacy. Er is een aparte entree in het huis en heel handig, voor tips of hulp kun je bij ons terecht.

Onze kamers

Vakantiehuis met zwembad

Afkoelen en baantjes trekken

Aan het vakantiehuis ligt ons fijne zwembad. Je kunt hier korte baantjes trekken of lekker afkoelen en genieten van het uitzicht op de grote bank in het water. Rondom het zwembad staan heerlijke ligbedden waarop je lekker een tukje kunt doen of aan je kleurtje kunt werken. Het is altijd zonnig weer in de regio Valencia.

Uitzicht

Vanaf het terras en de tuin heb je een fantastisch uitzicht op de sinaasappelgaarden met als bonus de zee en de bergen op de achtergrond. Geloof ons, hier raak je niet op uitgekeken. Het verrast onszelf nog iedere keer. Je zit midden in de Spaanse natuur én geniet van alle comfort die ons vakantiehuis te bieden heeft.

Loop zelf alvast door de tuin en de kamers

Spaanse tuin en parkeerplaats

Vakantiehuis Casa la Naranja heeft een gigantische tuin en gratis parkeerplekken. De tuin bestaat uit zes terrassen op verschillende niveaus. Op een terras staan druivenranken. We hopen dus zelf snel onze eigen wijn te kunnen schenken. Het tweede terras grenst aan het huis en het zwembad. Kies zelf waar je wilt zitten, liggen, relaxen, een potje schaken of een goed gesprek voeren met je reisgenoten. Onder de olijfbomen, de palmen, achter de oleanderhaag of bij de fruitbomen. Of naast het zwembad bij het vakantiehuis, op een stoel of een ligbed. Onze Casa Rural heeft zoveel bijzondere plekjes, dat je altijd wel een fijne plek vindt.

Veilig parkeren

Op terras drie staat het huis met aan alle drie de kanten tuin en de garage. Gasten kunnen hun auto veilig in de afgesloten tuin parkeren. Kom je fietsen en de vele fietsroutes aan de Costa Blanca ontdekken? Dan kun je je fiets veilig stallen in onze garage.

Snoepen van het fruit

Op de andere terrassen vind je onder andere onze amandelbomen, sinaasappel- en andere fruitbomen. Zin in een sinaasappel? Dan pluk je er toch één! Zooooo lekker.